Sarajevo:Jedna osoba stradala,dve povređene u požaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo:Jedna osoba stradala,dve povređene u požaru

Jedna osoba je preminula, a najmanje dve su povređene usled požara koji je zahvatio nekoliko automobila u garaži stambenog kompleksa zgrada Tibra u sarajevskom naselju Stup.

Kako je potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova kantona Sarajevo, najmanje jedna osoba je umrla usled gutanja dima. Prema nezvaničnim informacijama muškarac koji je preminuo je bio plućni bolesnik, preneo je portal Klix.ba.

Na terenu su bila četiri vatrogasna vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa 12 vatrogasaca.

Vatrogasci su prilikom dolaska imali probleme zbog velikog broja parkiranih automobila ispred podzemne garaže, a vrata garaže su morali da razvale kako bi ušli i lokalizovali požar.

"Iznosili smo decu, pomagali starijim osobama da izađu, lupali u vrata ljudima da izadu iz stanova jer je bila katastrofa - puno dima", rekao je jedan od stanara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U SARAJEVU! U POŽARU STRADAO MUŠKARAC: Iznosili smo decu i stare, lupali smo komšijama da izađu! Ništa se od dima nije videlo! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Nov.2019

Jedna muškarac je preminulo, a najmanje tri su povređene usled požara koji je zahvatio nekoliko automobila u garaži stambenog kompleksa zgrada Tibra u sarajevskom naselju Stup.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.