Sarajevo: Jedna od dve žene podlegla povredama iz vatrenog oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Jedna od dve žene podlegla povredama iz vatrenog oružja

Jedna ženska osoba, od dve koje su ranjene u jutrošnjoj pucnjavi u sarajevskom naselju Nedžarići, podlegla je povredama, dok je druga van životne opasnosti, piše sarajevski Avaz.

Pozivajući se na svoja saznanja, Avaz piše da se radi o radnicama KJKP Park. Policajci trenutno tragaju za osumnjičenim.

Kako je ranije rekao portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić izvršen je uviđaj i radi se na rasvetljavanju ovog slučaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upucane dvije žene u Sarajevu, jedna preminula

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2019

SARAJEVO - Dvije osobe su ranjene u pucnjavi u Aleji Bosne Srebrene u naselju Nedžarići, potvrđeno je u MUP-u Kantona Sarajevo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U pucnjavi u Sarajevu osoba smrtno stradala, povrijeđena radnica 'Parka'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Nov.2019

U sarajevskom naselju Nedžarići jutros je došlo do pucnjave u kojoj su ranjene dvije osobe, nakon čega je jedna osoba inicijala S.T. podlegla povredama, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, Mirza Hadžiabdić. Hadžiabdić...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

DETALJI TRAGEDIJE U SARAJEVU Ubio devojku, zapucao na policajce koji su ga opkolili, živ im nije hteo u ruke pa se RAZNEO BOMBOM

Izvor: Blic, 05.Nov.2019

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić rekao je da je Nedžad Čaušević, osumnjičeni za ubistvo ženske osobe u Nedžarićima prilikom bekstva pucao na policiji i potom izvršio samoubistvo aktiviranjem ručne bombe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.