Sarajevo:Bomba u zgradi Al Džazire?

Izvor: B92, 25.Jul.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo:Bomba u zgradi Al Džazire?

Sarajevo -- Večeras oko 20 sati BBI centar u Sarajevu, u kome se nalazi i centralni studio Al Džazire Balkans, evakuisan je zbog dojave o postavljenoj bombi.

U ovom trenutku i traje provera objekta.

Tržni centar u centru Sarajeva, BBI, evakuisan je odmah nakon anonimne dojave o postavljenoj bombi unutar ovog kompleksa. Kako su za Avaz rekli iz MUP-a BiH, dojavu su primili oko 19.40.

U BBI centru ostali su pripadnici službi bezbednosti i u toku je pregled svih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prostorija u zgradi, u kojoj se osim robne kuće, banke i međunarodnih institucija, nalazi i redakcija televizije Al Džazira Balkans, koja je privremeno prekinula program vesti i nastavila s emitovanjem dokumentarnih filmova.

U momentu dojave u trgovinskom centru nalazilo se nekoliko stotina posetilaca i zaposlenih.

"U ovome trenutku se radi provera objekta. Mi još uvek nemamo nikakve proverene informacije. Unutar zgrade su jake policijske snage, koje proveravaju šta se zapravo dešava. Pošto je poslovni i tržni centar poprilično veliki, pretpostavljamo da će trebati par sati dok se ne završi kompletan pregled prostorija," rekla je za B92 Melina Kamerić, pi-ar menadžer Al Džazire Balkans.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarajevo: Dojavljeno da je u BBI centru postavljena bomba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jul.2012

U 19:40 sati policiji je dojavljeno kako je u BBI centru postavljena bomba, potvrđeno je za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a KS. Kako je rečeno u MUP-u, svi koji su se u tom trenutku nalazili u navedenom centru su evakuisani i u toku je KDZ pregled. U BBI centru trenutno se nalaze radnici zaduženi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dojava o bombi u Sarajevu

Izvor: RTS, 26.Jul.2012, 00:07

Zbog dojave o bombi, evakuisan trgovinski centar BBI u Sarajevu. Evakuisani su i zaposleni televizije "Al Džazira Balkans", čije prostorije se nalaze na poslednjem spratu zgrade...Sarajevska policija dobila je dojavu da je u tržnom centru BBI u Sarajevu, gde se nalazi i centralni studio televizije...

Nastavak na RTS...

Sarajevo: Bomba u zgradi Al Džazire?

Izvor: medio.rs, 26.Jul.2012

Večeras oko 20 sati BBI centar u Sarajevu, u kome se nalazi i centralni studio Al Džazire Balkans, evakuisan je zbog dojave o postavljenoj bombi.

Nastavak na medio.rs...

Lažna dojava o bombi u sarajevskoj zgradi televizije Al Džazira

Izvor: Blic, 26.Jul.2012

U Tržnom centru BBI u Sarajevu, gde se nalazi i glavni studio Al Džazire za Balkan, večeras je, prema dojavi dostavljenoj policiji, bila postavljena bomba, ali je antidiverzionim pregledom svih prostorija zgrade ustanovljeno da je upozorenje bilo lažno. Tržni centar BBI u Sarajevu gde se nalazi...

Nastavak na Blic...

Zbog dojave o bombi evakuisana sarajevska zgrada televizije Al Džazira

Izvor: Blic, 26.Jul.2012

U Tržnom centru BBI u Sarajevu, gde se nalazi i glavni studio Al Džazire za Balkan, večeras je, prema dojavi dostavljenoj policiji, bila postavljena bomba, ali je antidiverzionim pregledom svih prostorija zgrade ustanovljeno da je upozorenje bilo lažno. Tržni centar BBI u Sarajevu gde se nalazi...

Nastavak na Blic...

Lažna dojava o bombi ispraznila BBI centar

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2012

SARAJEVO - Policija danas nije identifikovala ni uhapsila osobu koja je u srijedu navečer uputila lažnu dojavu o postavljenoj bombi u tržnom centru BBI u centru Sarajeva, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.