Sreda, 25.07.2012.

21:57

Sarajevo: Lažna dojava o bombi

U sredu oko 20 sati tržni centar BBI u Sarajevu evakuisan je zbog anonimne dojave o postavljenoj bombi. Nakon višesatnog pregleda utvrđeno da je dojava lažna.

Izvor: B92, Dnevni avaz

Default images

Tržni centar u centru Sarajeva, BBI, evakuisan je odmah nakon anonimne dojave o postavljenoj bombi unutar ovog kompleksa. Kako su za Avaz rekli iz MUP-a BiH, dojavu su primili oko 19.40.

U momentu dojave u trgovinskom centru nalazilo se nekoliko stotina posetilaca i zaposlenih. Kako je preneo Klix.ba, svi oni koji su se u trenutku dojave nalazili u tom centru, su evakuisani.

Pošto se u BBI centru nalazi i centralni studio Al Džazire za Balkan, zaposleni u toj televizijskoj kući su, takođe, evakuisani, a zbog vanredne situacije, televizija nije emitovala program po najavljenoj šemi.

"U BBI centru ostali su pripadnici službi bezbednosti koji su nekoliko sati pregledali zgradu u kojoj se, osim robne kuće, banke i međunarodnih institucija, nalazi i redakcija televizije Al Džazira Balkans, koja je privremeno prekinula program vesti i nastavila s emitovanjem dokumentarnih filmova", rekla je za B92 Melina Kamerić, PR menadžer Al Džazire Balkans.

Nešto posle 23 sata ispred centra je ostala nekolicina zaposlenih - novinari i tehničko osoblje televizije "Al Džazira".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: