Saobraćajci zaustavili vozača, krstili se kako je uopšte živ!

Izvor: BKTV News, 24.Avg.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajci zaustavili vozača, krstili se kako je uopšte živ!

Slučaj o kome bruji ceo region!

Policija je u okolini Karlovca zaustavila automobil karlovačkih registracijskih oznaka, u kome se nalazio potpuno pijan vozač, kome je nakon kontrole izmereno 4, 61 promil alkohola u krvi.

Šok: Ceo region zanemeo pred ovim skandalom! (FOTO)

Lekar karlovačkog Odeljenja psihijatrije Igor Salopek kaže da je s 4,6 promila "čovek školski gledano već u komi", odnosno da ljudi već pri četiri promila padaju u stanje bez svesti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
"Pri četiri promila čoveku ne samo da je poremećena svest, već je toliko duboko poremećen da preti otkazivanje svih funkcija mozga, pa i centra za disanje. Normalni ljudi, koji inače ne piju, gube svest pri tri promila alkohola u krvi", rekao je Salopek za Hinu.

Već kod 0,5 čovekove su reakcije usporene, ne može normalno da vozi, da primeti opasnost u okolini ili da dovoljno brzo zakočiti, a kako se povećava količina alkohola u krvi, prema 1 ili 1,5 promila počinje pospanost, ne kontrolišu se reakcije, a kod tri promila gubi se svest, jer, kako objašnjava Salopek, alkohol deluje tako da se u mozgu gase različiti centri, jedan za drugim polako otkazuju.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karlovac: Dječarac napuhao 4,6 promila za volanom

Izvor: Mondo, 24.Avg.2017

Hrvatski saobraćajni policajci su u selu Jaškovo kod Karlovca juče popodne zaustavili vozača automobila karlovačkih registracijskih oznaka, starog 32 godine. Testirali su ga na alkohol i zabezeknuli se...Foto: youtube/screenshot Ilustracija.."Jutarnji list" javlja da je vozač "napuhao" 4,61 promila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.