ŠTIP, CMOK: Ovako je Junker iznenadio Plenkovića

Izvor: Mondo, 20.Okt.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTIP, CMOK: Ovako je Junker iznenadio Plenkovića

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker našalio se danas u svom stilu kada je s leđa prišao hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću pred TV kamerama, uštinuo ga i poslao mu poljubac.

Foto: AP Photo/Virginia Mayo

Naime baš kad je Plenković novinarima odgovarao na pitanje o rusko-ukrajinskim odnosima i hrvatskoj poziciji prema tom pitanju, iza leđa mu je prišao Junker i uštinuo ga (čini se ispod struka), prenosi N1.

Gdje je Juncker štipnuo Plenkovića? >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << :) pic.twitter.com/yeLp4aksUd

— Katarina Brecic (@kbrecic) October 20, 2017

Junker: Evropi treba glavni ministar finansija

Zatim je poslao poljubac iznenađenom hrvatskom premijeru koji se na to okrenuo, nasmejao i potapšao Junkera.

"On inače voli da se grli, ljubi stalno, tako da je to simpatično s njegove strane, kratko je prokomentisao Plenković ovu neobičnu epizodu.

"Žrtva" Junkerovih pošalica bio je svojevremeno i slovenački premijer Miro Cerar, kojem se tokom jedne pres konferencije predsednik EK prišunjao s leđa i prekrio mu oči rukama.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.