Junker vragolan: Uštinuo Plenkovića, pa poslao poljubac

Izvor: B92, 20.Okt.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junker "vragolan": Uštinuo Plenkovića, pa poslao poljubac

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker našalio se u svom stilu kada je s leđa prišao hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću pred TV kamerama.

Junker je uštinuo Plenkovića, a potom mu poslao i poljubac.

Naime baš kad je Plenković novinarima odgovarao na pitanje o rusko-ukrajinskim odnosima i hrvatskoj poziciji prema tom pitanju, iza leđa mu je prišao Junker i uštinuo ga (čini se ispod struka), prenosi N1.

Zatim je poslao poljubac iznenađenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hrvatskom premijeru koji se na to okrenuo, nasmejao i potapšao Junkera.

"On se inače voli grliti, ljubiti stalno, tako da je to simpatično s njegove strane”, kratko je prokomentisao Plenković ovu neobičnu epizodu.

"Žrtva" Junkerovih "pošalica" bio je svojevremeno i slovenački premijer Miro Cerar kojem se tokom jedne pres konferencije predsednik EK prišunjao s leđa i prekrio mu oči rukom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠTIP, CMOK: Ovako je Junker iznenadio Plenkovića

Izvor: Mondo, 20.Okt.2017

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker našalio se danas u svom stilu kada je s leđa prišao hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću pred TV kamerama, uštinuo ga i poslao mu poljubac...Foto: AP Photo/Virginia Mayo..Naime baš kad je Plenković novinarima odgovarao na pitanje o rusko-ukrajinskim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.