SRAMNA IZJAVA ČOVEKA KOJI JE SRUŠIO SPOMENIK KONČARU: Nemam protiv njega ništa, ali ne volim partizane, komuniste i Srbe! Popio sam rakiju i viski i svašta se desilo... (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Nov.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMNA IZJAVA ČOVEKA KOJI JE SRUŠIO SPOMENIK KONČARU: Nemam protiv njega ništa, ali ne volim partizane, komuniste i Srbe! Popio sam rakiju i viski i svašta se desilo... (VIDEO)

Ante Ljubičić pre dva dana je srušio spomenik Radi Končaru u Splitu, a juče je završio na operacionom stolu. Ljuljao je Ante Končara tamo-amo i u kritičnom trenutku noga mu se našla pod teškom bistom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio bistu Končara: Ma, ni ne poznajem čoveka, popilo se

Izvor: N1 televizija, 09.Nov.2018

Čovek koji je srušio bistu Rada Končara na splitskim Bačvicama i pritom zaradio prelom noge izjavio je da ne voli narodne heroje..."Vikao sam, ljudi su došli u pomoć. Hitna je bila i bili su još neki. Nije se bista mogla dignuti s mene, to je užasno teško", rekao je za Dalmatinski portal Ante...

Nastavak na N1 televizija...

Vandal iz Splita otvoreno: Mrzim Srbe, partizane i komuniste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2018

Muškarac koji je ranije ove sedmice u ranim jutarnjim satima, na splitskoj plaži Bačvice, srušio spomenik narodnom heroju NOB, Radi Končaru, koji ga je tom prilikom priklještio, pa se sa ozbiljnim povredama našao u bolnici, izjavio je da mrzi Srbe, partizane i komuniste...Iako tvrdi da je bila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.