Rekordna zaplena droge

Izvor: S media, 13.Avg.2010, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordna zaplena droge

Hrvatska policija je na prelazu Bajakovo, na granici sa Srbijom, zaplenila gotovo 90 kilograma heroina i više od 1.000 paklica cigareta što je do sada najveća zaplena droge na tom prelazu, javila je danas agencija Hina.

Kako je danas saopšteno na konferenciji za novinare na prelazu Bajakovo, hrvatska policija je u prtljažniku kombija koji je vozio 44-godisnji holandski državljanin turskog porekla, našla 88,6 kilograma heroina, 1.000 paklica cigareta marke "marlboro" i 180 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << paklica "danhil" (Dunhill).

Reč je o do sada najvećoj zapleni droge na području Policijske uprave vukovarsko-sremske i graničnog prelaza Bajakovo, rekao je načelnik te uprave Stipica Kuna.

Policija je drogu pronašla pri redovnoj kontroli, a taj Holandjanin je na granični prelaz došao jutros oko dva sata.

Droga i cigarete nalazili su se u putnim torbama zajedno s ostalim stvarima tog Holandjanina koji je iz Turske putovao za Holandiju u pratnji supruge i troje maloletne dece.

Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na gotovo 3,8 miliona evra, a cigareta na 3.700 evra.

Od 2003. do 2009. godine na području PU vukovarsko-sremske zaplenjeno je ukupno 271,5 kilograma heroina, 87,5 kilograma marihuane i 140 kilograma hasisa, rekao je Kuna.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska: Zaplenjeno 90 kilograma heroina

Izvor: Mondo, 13.Avg.2010

Hrvatska policija je na prelazu Bajakovo, na granici sa Srbijom, zaplenila gotovo 90 kilograma heroina i više od 1.000 paklica cigareta što je do sada najveća zaplena droge na tom prelazu.

Nastavak na Mondo...

REKORDNA ZAPLENA DROGE NA PRELAZU BAJAKOVO

Izvor: Kurir, 13.Avg.2010

BAJAKOVO - Hrvatska policija je na prelazu Bajakovo, na granici sa Srbijom, zaplenila gotovo 90 kilograma heroina i više od 1.000 paklica cigareta što je do sada najveća zaplena droge na tom prelazu, javila je Hina...Hrvatska policija je u prtljažniku kombija koji je vozio 44-godisnji holandski državljanin...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.