Razlika između prijavljene i blokirane imovine Sanadera

Izvor: S media, 27.Jan.2011, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razlika između prijavljene i blokirane imovine Sanadera

Ukupna vrednost blokirane imovine Ive Sanadera i njegove porodice premašuje 28 miliona kuna (3,78 miliona evra), što je mnogostruko više od 3,5 miliona kuna (473.000 evra) koliko su Sanaderovi zvanično zaradili u poslednjih 10 godina.

Po pisanju Večernjeg lista, kad se tome pribroji i novac koji su nasledili, iznos se penje na 4,5 miliona kuna (601.000 evra), ali je to daleko od 28 miliona koliko vredi imovina.

USKOK: Uvid u Sanaderov dosije

Imovina >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Sanaderovih i bliže i daljnje porodice blokirana je nakon što su Sanaderov tast i tašta javno izjavili da nisu znali šta potpisuju i da u Austriji, gde imaju otvorene bankovne račune s velikim svotama, nisu bili poslednjih 20 godina, navodi Večernji list.

Sanader: Osećam se progonjenim

Kako piše Večernji list, kancelarija za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala sumnja da je sada blokirana imovina stečena novcem koji je izvučen iz državnih kompanija preko agencije Fimi-medija, za šta se sumnjiči samog Sanadera.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanaderov tast: Zet me iskoristio

Izvor: Blic, 27.Jan.2011

ZAGREB - Ivo Šarić, tast bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera koga Hrvatska tereti za korupciju, izjavio je za Hrvatsku televiziju da ga je zet iskoristio. ..Šarić ne otkrio detalje kako je bivši premijer došao do nezakonito stečene imovine, ali priznaje da je njemu i njegovoj ženi dao da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.