Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2020, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste broj obolelih u Crnoj Gori, ukupno 69 zaraženo korona virusom

U Crnoj Gori je koronavirus potvrđen je kod još dve osobe, tako da je ukupno inficirano 69 osoba, najteže je u Tuzima gde policija od danas snima dronom iz vazduha područje te opštine.

Pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori se nalazi 6.258 osoba.

U Kliničkom centru Crne Gore leči se 14 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa COVID-19 od kojih deset u Klinici za infektivne bolesti i četiri u Internoj klinici.

Kako je saopšteno, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svi pacijenti su trenutno stabilnih vitalnih parametara.

Najteža situacija je u Tuzima, opštini sa 15.000 stanovnika koja je u karantinu, nakon što je otkriveno da 26 zaraženih dolazi upravo iz te opštine.

Podgorička policija procesuirala je ukupno 16 osoba zbog kršenja mere zabrane napuštanja teritorije opštine Tuzi.

Policija od danas, pored blokada puteva i redovnog patroliranja, nadgleda i snima opštinu Tuzi dronom iz vazduha.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.