Rađenović napravio dil: Dve godine i 30.000 evra

Izvor: Mondo, 12.Jan.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rađenović napravio dil: Dve godine i 30.000 evra

Lazar Rađenović, osumnjičeni za višemilionske malverzacije u Budvi, dogovorio se sa Specijalnim tužilaštvom da odrobija dve godine u zatvoru i uplati 30.000 evra u budžet, pišu Vijesti.

Foto: screenshot/YouTube

Kako nezvanično saznaju, on je potpisao dva sporazuma i time priznao pet krivičnih dela koje mu je Specijalno tužilaštvo stavilo na teret, a kojima je budžet Opštine Budva oštećen za više od dvadeset miliona eura.

Rađenović bi sutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako je ranije najavljeno, mogao da izađe iz zatvora jer mu ističe petomesečni pritvor.

Specijalno tužilaštvo ovim sporazumom dobilo je drugog osumnjičenog iz budvanske kriminalne grupe koji je priznao učešće u višemilionskim malverzacijama.

Sporazum je, naime, poslednjeg dana 2015. godine potpisao sin visokog funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, Miloš Marović.

Tužilaštvo je prihvatilo Marovićevu ponudu da zbog slučaja Prijevor provede godinu dana u zatvoru i plati 380.000 eura.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.