Pucnjava u Sarajevu, ubijena žena (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Sarajevu, ubijena žena (VIDEO)

Deo Stupa u čijoj blizini se desila pucnjava je blokiran, a više detalja o ovom incidentu će biti poznato po završetku uviđaja U sarajevskom naselju Stup došlo je do pucnjave u kojoj je ubijena jedna ženska osoba, prenosi Klix.ba. Portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić kazala je kako se dežurna kantonalna tužiteljka uputila na mesto događaja i da će uviđaju prisustvovati i sudski veštak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Pročitajte još - DETALjI PUCNjAVE U SARAJEVU: Ranio jednu osobu, pa izvršio samoubistvo, razlog novčani dug? "Beživotno telo ženske osobe pronađeno je jutros nadomak Heco pijace", potvrdila je Bavčić. Deo Stupa u čijoj blizini se desila pucnjava je blokiran, a više detalja o ovom incidentu će biti poznato po završetku uviđaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TELO PRONAĐENO ISPRED KAFANE U Sarajevu ubijena pevačica Elma Milano (25)

Izvor: Blic, 12.Okt.2019

Pripadnici MUP Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba s ciljem rasvetljavanja ubistva koje su jutros u zoru dogodilo u kafani „Kod amidže“ u krugu pijace „Heco“, u sarajevskom naselju Stup.

Nastavak na Blic...

Ubijena pevačica u Sarajevu: Upucao je momak ispred kafane u kojoj su bili zajedno? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2019

Deo Stupa u čijoj blizini se desila pucnjava je blokiran, a više detalja o ovom incidentu će biti poznato po završetku uviđaja U sarajevskom naselju Stup došlo je do pucnjave u kojoj je ubijena jedna ženska osoba. Kako prenosi Avaz, žrtva je 25-godišnja Elma, poznatija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.