Izvor: Blic, 12.Okt.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELO PRONAĐENO ISPRED KAFANE U Sarajevu ubijena pevačica Elma Milano (25)

Pripadnici MUP Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba s ciljem rasvetljavanja ubistva koje su jutros u zoru dogodilo u kafani „Kod amidže“ u krugu pijace „Heco“, u sarajevskom naselju Stup.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U SARAJEVU: Pevačica Elma Milano (25) usmrćena je iz vatrenog oružja ispred kafane! Ubica i žrtva sedeli zajedno u lokalu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Okt.2019

Jutros se u Sarajevu dogodilo ubistvo u kafani "Kod amidže" kod pijace Heco, opština Ilidža, saznaje Avaz.

Nastavak na Kurir...

DETALJI ZLOČINA U SARAJEVU Uhapšena DVA MUŠKARCA osumnjičena za ubistvo mlade pevačice

Izvor: Blic, 12.Okt.2019

Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo pripadnici MUP Kantona Sarajevo uhapsili su 25-godišnjakaa i 41-godišnjak zbog sumnje da su ubili devojku jutros oko 4.30 časova u sarajevskom naselju Stup.

Nastavak na Blic...

NOVI DETALJI UBISTVA U SARAJEVU: Ubijena je Sumejja D.(25), mediji greškom objavili da je u pitanju Elma Ganić (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Okt.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba s ciljem rasvjetljavanja ubistva koje su jutros u zoru dogodilo u kafani „Kod amidže“ u krugu pijace „Heco“, u sarajevskom naselju Stup, kazao nam je izvor blizak istrazi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.