Prvo izvlačenje za Uzmi račun i pobedi 21. novembra, stiglo 140.000 koverata

Izvor: OkRadio.rs, 27.Okt.2020, 14:43

Prvo izvlačenje za "Uzmi račun i pobedi" 21. novembra, stiglo 140.000 koverata

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da su građani Srbije do sada poslali 140.000 koverata za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020" i najavio da će prvo izvlačenje biti 21. novembra. Na konferenciji za mediji povodom predstavljanja pravila igre, Mali je istakao da je zadovoljan odzivom građana i dodao da su građani na osnovu koverata koje su poslali zapravo poslali milion i po računa.   Podsetio je da je u jednoj koverti potrebno spakovati 10 fiskalnih računa ili slipova, čija pojedinačna vrednost nije manja od 100 dinara.   Mali je naveo da će prvo izvlačenje biti 21. novembra i dodao da će biti...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ već stiglo 140.000 koverata sa računima

Izvor: Danas, 27.Okt.2020

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je povodom ovogodišnje nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, iako njena promocija još nije počela, stiglo 140.000 koverata sa računima, potrebnim za učešće.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.