Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Dec.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva fotografija Gruevskog nakon bekstva pojavila se na društvenim mrežama

Makedonski mediji objavili su danas posle podne fotografiju na kojoj se vidi odbegli bivši premijer Makedonije Nikola Gruevski kako šeta Budimpeštom.

Prva fotografija Gruevskog posle bekstva u Madjarsku pojavila se na društvenim medijima mesec dana nakon što je ilegalno napustio Makedoniju, a za sada se ne zna autor, kada je naprevljena i da li je autentična.

Makedonska agencija Makfaks navodi da je deo madjarskih novinara podelio fotografiju Gruevaskog na Fejsbuku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i Tviteru, uz napomenu da je napravljena u centru Budimpešte, u delu grada u kojem najčešće borave turisti.

Dodaje se da se pored Gruevskog na fotografiji vidi čovek koji liči na Aleksandra Trajkovskog, odbornika VMRO DPMNE u skopskoj opštini Gazi Baba, kojem se sudi u jednom od slučajeva Specijalnog tužilaštva za prisluškivane razgovore.

Nikola Gruesvki, koji je u Makedoniji osudjen na dve godine zatvora i protiv koga se vodi još nekoliko sudskih postupaka, pobegao je iz Makedonije 11. novembra i za samo desetak dana u Madjarskoj dobio azil.



Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Prva fotografija Gruevskog nakon bekstva pojavila se na društvenim mrežama

Izvor: Beta, 11.Dec.2018

Makedonski mediji objavili su danas posle podne fotografiju na kojoj se vidi odbegli bivši premijer Makedonije Nikola Gruevski kako šeta Budimpeštom.Prva fotografija Gruevskog posle bekstva u Madjarsku pojavila se na društvenim medijima mesec dana nakon što je ilegalno napustio Makedoniju, a za...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.