Provokacija u Mostaru: Ulica okićena zastavama Herceg-Bosne

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokacija u Mostaru: Ulica "okićena" zastavama Herceg-Bosne

Zastave takozvane hrvatske republike Herceg-Bosne, manjih dimenzija, osvanule su u Mostaru iznad saobraćajnice koja povezuje tamošnju aveniju sa novim mostom Avenija-Sutina.

Portal bljesak.info, na kojem možete i videti kako izleda ulica, navodi da su zastave osvanule juče u Mostaru i da za sada nije poznato ko je postavio zastave, niti koji je razlog postavljanja zastava na toj lokaciji.

U MUP-u HNK kazali su da u vezi ovog slučaja nemaju prijava.

Zastave >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ove takozvane Herceg-Bosne se skoro po pravilu postavljaju uoči godišnjice njenog formiranja, a poslednji slučajevi su zabeleženi uoči izricanja presude u Hagu čelnicima tzv.Herceg-Bosne.

Meni je zanimljivo da niko do sada nije reagirao na istaknute zastave na zgradi "Ureda hrvatskog clana Predsjednistva BiH" u Mostaru gdje je u sredini istaknuta neustavna zastava tzv Herceg-Bosne dok je drzavna zastava tek na trecem mjestu. pic.twitter.com/P3Ns1H98H9— Irma Antonia Plavcic (@Irma_A_P) June 3, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.