Protest ispred Tužilaštva u Podgorici

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest ispred Tužilaštva u Podgorici

U glavnom gradu Crne Gore održan je protest pod sloganom "Mora da ode".
Grupa građana, koja je organizator protesta, traži ostavku predsednika države Mila Đukanovića jer je, kako smatraju, "glavni izvora problema u državi".
Osim Đukanovićevog odlaska s vlasti, organizatori traže i da se stvore uslovi za fer izbore i da se povuku svi zakoni koje je Skupština usvojila u decembru "u atmosferi linča".
U decembru je crnogorska Skupština usvojila zakone o radu, budžetu, pomoći "Montenegro erlajnsu", set izbornih zakona, kao i Zakon o slobodi veroispovesti.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovo Vukelić: Uoči najavljenih pregovora Đukanović - Vučić

Izvor: KMnovine.com, 01.Feb.2020

U situaciji u kojoj predsednik Crne Gore ne iskazuje nikakve namere da odustane od usvojenog Zakona najavljeno je proteklih dana od vlasti iz obe države da će uskoro početi razgovori, pregovori dva predsednika Đukanovića i Vučića..    ..    ..Niko nije protiv razgovora...

Nastavak na KMnovine.com...

Protest u Podgorici: Đukanović "mora da ode"

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2020

PODGORICA - Nekoliko stotina ljudi okupilo se večeras na protestu u Podgorici pod sloganom "Mora da ide", a glavni zahtjev je ostavka predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića kao glavnog izvora problema u državi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.