Izvor: RTS, 26.Apr.2021, 10:58

Priveden bivši crnogorski ministar ekonomije Branko Vujović i još 10 osoba

Nekadašnji crnogorski ministar ekonomije Branko Vujović priveden je jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore, prenose "Vijesti".
Osim Branka Vujovića, pripadnici policije jutros su u akciji "Garancije KAP" priveli i Refika Bojadžića i Darka Konjevića, kao i još osam osoba.
Vijesti su ranije najavile da se očekuju hapšenja u slučaju garancija za Kombinat aluminijuma Podgorica.
Vujović je bio ministar ekonomije od 2009. do 2013. godine, u periodu kada su izdavane garancije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIVEDEN BIVŠI MINISTAR EKONOMIJE: Afera "Kombinat" trese Crnu Goru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021

Branko Vujović je bio ministar ekonomije od 2009. do 2013. godine, u periodu kada su izdavane garancije za KAP...Nekadašnji ministar ekonomije u crnogorskoj vladi Branko Vujović priveden je jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, pišu podgoričke Vijesti...Osim Vujovića, privedeno je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PRIVEDEN BIVŠI MINISTAR Crnogorska policija uhapsila Branka Vujovića

Izvor: Blic, 26.Apr.2021

Crnogorska policija privela je jutros, u slučaju državnih garancija za kredite Kombinata aluminijuma /KAP/, nekoliko osoba, među kojima je nekadašnji ministar ekonomije Branko Vujović, javila je Radio Televizija Crne Gore.

Nastavak na Blic...

Uhapšen bivši crnogorski ministar ekonomije i još deset osoba

Izvor: N1 televizija, 26.Apr.2021

Bivši crnogorski ministar ekonomije Branko Vujović priveden je u ponedeljak ujutru zbog slučaja izdavanja državnih garancija za Kombinat aluminijuma Podgorica, objavili su podgorički mediji.

Nastavak na N1 televizija...

Bivši crnogorski ministar Vujović pušten da se brani sa slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 06:57

Nekadašnji ministar ekonomije Crne Gore Branko Vujović, pušten je u ponedeljak popodne da se brani sa slobode, nakon što je saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu, prenose Vijesti...Vujović je priveden juče ujutru po nalogu Specijalnog tužilaštva (SDT) u slučaju državnih garancija za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.