Pretresi i hapšenja u Graničnoj policiji BiH zbog korupcije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Sep.2021, 13:29

Pretresi i hapšenja u Graničnoj policiji BiH zbog korupcije

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Bosne i Hercegovine (BiH) su uhapsili tri osobe, od kojih dva službenika Granične policije BiH, a u vezi sa zloupotrebom položaja ili ovlasti povezanog s kaznenim djelima primanja dara ili drugog oblika korisiti, saopštilo je Tužilaštvo BiH u petak, 24. septembra. Po nalogu tužitelja Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, policijski djelatnici SIPA provode aktivnosti koje se odnose na pretrese osoba...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SIPA PROVODI ISTRAGU Uhapšeni tražili novac za primanje u radni odnos u Graničnoj policiji

Izvor: Blic, 24.Sep.2021

Ministarstvo bezbednosti u Savetu ministara saopštilo je da su policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) danas u prostorijiama Ministarstva obavili razgovor sa zaposlenima koji su bili članovi komisije za sprovođenje procedure prijema kadeta u Graničnoj policiji BiH.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.