Preminuo hrvatski glumac kojeg je u Osijeku udario automobil

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo hrvatski glumac kojeg je u Osijeku udario automobil

Hrvatski glumac Aleksandar Bogdanović (45), kojeg je u subotu uveče na pešačkom prelazu u Osijeku udario automobil, danas je preminuo.

Lekari su savetovali glumčevoj porodice da četiri dana nakon nesreće Bogdanoviću isključe aparate, prenosi Večernji list.

Aleksandar Bogdanović je u subotu dovezen u osiječku bolnicu u teškom stanju, sa povredama glave, hematomom i nekoliko lomova.

Vozač (22) koji je pobegao s mesta nesreće, uhapšen je i nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se u istražnom zatvoru.

Sumnjiči ga se za krivična dela izazivanje saobraćajne nesreće, kao i nepružanja pomoći.

Aleksandar Bogdanović poznat je i po ulogama u TV serijama "Novine" i "Larin izbor", a u njegovoj biografiji se navodi da je bio trener Novaku Đokoviću kad je tek počinjao tenisku karijeru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.