Izvor: RTS, 28.Feb.2021, 07:30

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

U 66. godini kasno noćas umro je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, potvrđeno je portalu Indeks.
Milanu Bandiću je pozlilo kasno uveče i kolima Hitne pomoći je prevezen u bolnicu Sveti duh. Lekari su pokušali sa reanimacijom, ali bezuspešno, prenosi Indeks. Vest su potvrdili iz Grada Zagreba.

"U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić", navedeno je iz uprave Grada.
Kako se navodi, Bandić je živeo za svoj grad, za "Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka, obavljao 21 godinu".
O detaljima, terminu sahrane, komemoraciji i ostalim informacijama javnost će biti obaveštena naknadno.
Bandić je već duže vreme imao ozbiljnih problema sa zdravljem, a 2003. godine imao je težak moždani udar, navodi Indeks.
Rođen je 22. novembra 1955. u Grudama u Bosni i Hercegovini.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Milan Bandić

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2021

ZAGREB - Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba preminuo je u 66. godini, potvrđeno je hrvatskim medijima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Izvor: Danas, 28.Feb.2021

Preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u 66. godini života nakon srčanog udara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.