Pozlilo mu, došao u dom zdravlja i – preminuo!

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozlilo mu, došao u dom zdravlja i – preminuo!

Četrdesetogodišnji Željko Grmuša doživeo infarkt. Lekari Doma zdravlja bezuspešno pokušavali da ga reanimiraju BAR – Turista iz Beograda Željko Grmuša preminuo je u četvrtak u Baru, gde je letovao. Iz barskog Doma zdravlja su potvrdili da je četrdesetogodišnji muškarac došao u ovu zdravstvenu ustanovu u svesnom stanju.PROČITAJTE JOŠ - TRAGEDIJA KOD TRSTENIKA: Devojčica preminula čekajući hitnu!„Novosti“ saznaju da je Beograđanin u ovoj ustanovi doživeo infarkt koji je bio koban po njegov život. Lekari Doma zdravlja su pokušali da ga reanimiraju, ali na žalost on je preminuo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Beograđanin preminuo na letovanju u Baru

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018

Četrdesetogodišnji Ž. G. doživeo infarkt. Lekari Doma zdravlja bezuspešno pokušavali da ga reanimiraju..Foto: MONDO/Mladen Stojović..Turista iz Beograda Ž. G. preminuo je u četvrtak u Baru, gde je letovao...Iz barskog Doma zdravlja su potvrdili da je četrdesetogodišnji muškarac došao u ovu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.