Potvrdjena optužnica protiv šest narko dilera

Izvor: S media, 07.Sep.2010, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrdjena optužnica protiv šest narko dilera

Sud Bosne i Hercegovine potvrdio je optužnicu koja tereti Ibrahima Šefitagića, Milorada Birnera, Ranka Djurovića, Božidara Vukotića, Indiru Muslija i Slavenka Kočevića za krivično delo organizovani kriminal u vezi sa krivičnim delom neovlašćenog prometa opojnim drogama.

Njih šestoro su optuženi da su u periodu od 27. februara do 12. aprila ove godine prebacivali drogu iz Crne Gore u BiH.

Organizator ove grupe, prema optužnici, je Šefitagić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << , dok su drugi optuženi da su članovi zločinačke, koji su vršili medjunarodnu prodaju, prenos, prevoz, držanje, posredovanje i promet opojnom drogom marihuana i skank.

U optužnici se dalje navodi da su optuženi stupili u kontakt sa drugim njima poznatim osobama iz inostranstva uz čiju pomoć su u više navrata organizovali nabavku i krijumčarenje opojne droge u BiH, te dalje organizovali preprodaju i rasturanje droge na području Sarajeva i šire.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Francuzi preokrenuli protiv BiH, nova pobeda Crne Gore

Izvor: Blic, 08.Sep.2010, 00:35

Kao i pre nekoliko dana, i u 2. kolu kvalifikacija za EURO 2012 bilo je dosta iznenađenja, Francuzi su konačno pobedili, Portugal je potvrdio krizu, Englezi su uz Runijevu pomoć stigli do novog trijumfa, Škoti su se izvlačili protiv Lihtenštajna, dok su Slovaci i Litvanci šokirali Ruse i Čehe....Nemačka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.