Ponovo uništen Pupovčev plakat, ispisana jeziva poruka

Izvor: RTS, 14.Maj.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo uništen Pupovčev plakat, ispisana jeziva poruka

U Zagrebu je ponovo uništen predizborni plakat Milorada Pupovca i SDSS-a i na njemu su napisane antisrpske poruke – "Zakolji srpsku decu" i "Ubij Srbina", prenosi hrvatski portal "Indeks".
Na Fejsbuku se povodom uništavanja plakata oglasio i sam Pupovac.

"Zagreb, moj grad. Grad moje dece, mojih studenata i mojih prijatelja. Grad koji mi je dao koliko i moji roditelji. Grad kojem dajem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koliko deca mogu dati roditeljima. Ovo nije poruka mojeg grada. Zagreb je i Zagreb", napisao je Pupovac.
Reagovala je i Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) koja je na Fejsbuku poručila da ih ove poruke neće preplašiti i da će na izbore izaći i "glasati za listu 24 i ljude koji će se boriti protiv ljudi koji bi decu ponovo klali".
Na meti vandala širom Hrvatske i ranije su se našli plakati Pupovca i njegove stranke.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zakolji srpsku decu" i "Ubij Srbina" ponovo na plakatu Pupovca - šta je rekao na to?

Izvor: B92, 14.Maj.2019

Zagreb -- Na predizbornom plakatu Milorada Pupovca i njegove SDS S u Zagrebu ispisani su ustaški simobili i poruke "Zakolji srpsku decu" i "Ubij Srbina", javlja Indeks...Nakon uništavanja plakata za izbore za Evropski parlament, oglasio se Pupovac na Fejsbuku, gde je poručio da je Zagreb njegov grad,...

Nastavak na B92...

U Hrvatskoj ponovo osvanule poruke mržnje upućene Srbima (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2019

U Zagrebu je ponovo uništen predizborni plakat Milorada Pupovca i SDSS-a i na njemu su napisane antisrpske poruke – "Zakolji srpsku decu" i "Ubi Srbina", prenosi "Indeks"...Tim povodom oglasio se Milorad Pupovac na svom fejsbuk nalogu:.."Zagreb, moj grad. Grad moje dece, mojih studenata i mojih prijatelja....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.