Policija pretresa Đački dom u Bihaću u kojem su smešteni migranti

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pretresa Đački dom u Bihaću u kojem su smešteni migranti

Policija Unsko-sanskog kantona (USK) od jutros pretresa nekadašnji Đački dom u Bihaću, gde su trenutno smešteni migranti, objavili su sarajevski mediji.

U akciji učestvuje više od 40 službenika Policijske uprave, uključujući i pripadnike Jedinice za podršku kantonalnog MUP-a.

Akcija se sprovodi po naredbi Kantonalnog tužilaštva.

"Radi se o pretresu i osoba i objekta koji koriste migranti. Cilj ovih aktivnosti je, pre svega, pronalazak tragova i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << predmeta koji potiču iz krivičnog dela, koje se mogu koristiti u izvršenju krivičnog dela, kao i predmeta koji su kažnjivi po zakonu o prekršajima", saopštila je policija.

U akciji učestvuju i pripadnici Službe za poslove sa strancima.

Policijske akcije ovog tipa već su sprovođene na toj lokaciji, kao i u devastiranoj zgradi "Doma penzionera" u središtu Bihaća, te na smeštajnim lokacijama migranata u Velikoj Kladuši.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Racija u đačkom domu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2018

Policija Unsko-sanskog kantona od jutros pretresa nekadašnji "Ðački dom u Bihaću", gde su smešteni migranti...Pretres se vrši po naredbi Kantonalnog suda...U akciji učestvuje više od 40 službenika Policijske uprave, uključujući i pripadnike Jedinice za podršku kantonalnog MUP-a...Portparolka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.