Racija u đačkom domu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Avg.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Racija u đačkom domu

Policija Unsko-sanskog kantona od jutros pretresa nekadašnji "Ðački dom u Bihaću", gde su smešteni migranti.

Pretres se vrši po naredbi Kantonalnog suda.

U akciji učestvuje više od 40 službenika Policijske uprave, uključujući i pripadnike Jedinice za podršku kantonalnog MUP-a.

Portparolka MUP USK Snežana Galić izjavila je za Fenu da je reč o pretresu lica i objekta koji koriste migranti.

- Cilj ovih aktivnosti je, pre svega, pronalazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tragova i predmeta koji potiču iz krivičnog dela, koje se mogu koristiti u izvršenju krivičnog dela, kao i predmeta koji su kažnjivi po zakonu o prekršajima - navela je ona.

Podseća se da su slične akcije već sprovođene na istoj lokaciji, kao i u devastiranoj zgradi "Doma penzionera" u centru Bihaća, kao i na smeštajnim lokacijama migranata u Velikoj Kladuši.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.