Policija ZABRANILA ulazak vernicima u Crnu Goru: Blokada na granici za beogradski muški hor (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Feb.2020, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ZABRANILA ulazak vernicima u Crnu Goru: Blokada na granici za beogradski muški hor (FOTO)

Crnogorska policija zabranila je ulazak u državu vernicima iz Republike Srbije i Republike Srpske Crnogorska policija zabranila je ulazak u državu vernicima iz Republike Srbije i Republike Srpske!- Ulazak u Crnu Goru neće biti dozvoljen nijednoj osobi za koju se ustanovi da ide na skup SPC. Nećemo dozvoliti ulazak ni organizovanim grupama koje dođu autobusima, kombijima. Bezbednosna procena je da im ne treba dozvoliti da uđu u našu zemlju – kazao je nezvaničan izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Pobjede iz policije.BLOKADA ZA BEOGRADSKI MUŠKI HORNemanja Marinković, jedan od članova beogradskog muškog hora, objavio je na svom "Fejsbuk"profilu da su vraćeni sa granice, tačnije graničnog prelaza Jabuka, i da im je zabranjen ulazak u Crnu Goru.On je u komentarima napisao da su ih vratili sa granice bez obrazloženja i da su im poručili: „Ne možete ući u Crnu Goru i ne pokušavajte da uđete na drugim prelazima". Pre toga, kako tvrdi, pretresali su ih 15 minuta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Ne pokušavajte da uđete u Crnu Goru" Hor iz Beograda vraćen sa graničnog prelaza uz pretnje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020

Crnogorska policija zabranila je ulazak u državu vernicima iz Republike Srbije i Republike Srpske!..Nezvaničan izvor "Pobjede" iz policije je rekao da ulazak u Crnu Goru neće biti dozvoljen nijednoj osobi za koju se ustanovi da ide na skup SPC...- Nećemo dozvoliti ulazak ni organizovanim grupama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.