Pijan preticao vozila u tunelu Sozina, kazna 900 evra i šta još

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 11:19

Pijan preticao vozila u tunelu "Sozina", kazna 900 evra i šta još

Uhapšen vozač koji je pod dejstvom alkohola preticao više vozila u tunelu "Sozina". Počinio je četiri prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Barska policija je uhapsila je B. N. (24) iz Podgorice koji je upravljao putničkim motornim vozilom pod dejstvom alkohola.
U saopštenju se navodi da je B. N. vozilom sa koncentracijom od 1,13 g/kg alkohola u organizmu izvršio preticanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više vozila u tunelu "Sozina".
Nakon toga se nije zaustavio na propisan znak ovlašćenog policijskog službenika, te je nastavio kretanje i izvršio preticanje još jednog vozila preko neisprekidane linije u nepreglednoj krivini. 
"Kada je B. N. zaustavljen od strane policijskih službenika lišen je slobode i priveden nadležnom sudiji uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog toga što je počinio četiri prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", navodi se iz Uprave policije Crne Gore.
Tom licu je od strane nadležnog sudije izrečena kazna zatvora od 15 dana, novčana kazna u iznosu od 900 evra, zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 13 meseci, kao i 12 kaznenih bodova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.