PUCNjAVA NA CETINjU: Teško ranjen muškarac

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2017, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA NA CETINjU: Teško ranjen muškarac

Dragan Roganović sa Cetinja teško je ranjen večeras u pucnjavi koja se dogodila u tom gradu oko 19 sati Dragan Roganović sa Cetinja teško je ranjen večeras u pucnjavi koja se dogodila u tom gradu oko 19 sati. Nesrećni čovek ranjen je u predelu grudi i nalazi se na odeljenju intenzivne nege podgoričkog Kliničkog centra. Ne zna se ko je povukao oroz na Roganoviča, dok je on izlazio iz svog automobila, ispred zgrade u kojoj stanuje. Pročitajte još: PUCNjAVA NA BANOVOM >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << BRDU: Izrešetan muškarac u sačekušiRoganović je poznati Cetinjanin, bokser i vlasnik kafića “Akapulko”. Priča se da je bio telohranitelj Gorana Radomana koji je u februaru 2015. ubijen u Beogradu. Pročitajte još: PUCNjAVA NA KARABURMI: Mladić ranjen ispred kladioniceTo je prva žrtva sukoba škaljarskog i kavačkog klana. Sumnja se da je ubijen zbog trista kilograma kokaina zaplenjenog u Valensiji, koji je bio vredan 15 miliona evra.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA NA CETINJU: Bokseru kalašnjikovim razneli leđa?!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2017

Cetinjanin Dragan Roganović (29) ranjen je sinoć oko 18.15 sati na Cetinju kada je na njega pucala policiji još nepoznata osoba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.