PDP i SDS: Vode Ivanić i Govedarica

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PDP i SDS: Vode Ivanić i Govedarica

Izborni štab Partije demokratskog progresa (PDP) saopštio je večeras da na osnovu 60 odsto prebrojanih glasova kandidat Saveza za pobedu Mladen Ivanić vodi ispred kandidata SNSD-a za oko devet hiljada glasova.

Predsedik PDP-a Branislav Borenović je rekao da je Ivanić na osnovu tih rezultata osvojio 178.631 glas, a Dodik 169.152 glasa.

"Biće to trka do samog kraja", rekao je Borenović.

Milan Milićević iz Izbornog štaba SDS-a rekao je da prema njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << podacima, na osnovu prebrojanih 60 odsto glasova, ;Ivanić osvojio 50 odsto glasova, a Dodik 48 odsto.

On je rekao da je na osnovu 20 odsto prebrojanih glasova za predsednika RS, Vukota Govedarica u prednosti nad Željkom Cvijanović za osam procenata, odnosno da je Govedarica osvojio 53 posto glasova, a Cvijanovićka 45 odsto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SDS: Ivanić i Govedarica vode

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2018

BANJALUKA - Milan Miličević, šef izbornog štaba SDS-a, je rekao da je obrađeno oko 60 odsto biračkih tijela, te da je Mladen Ivanić ima oko 50 odsto glasova, a Milorad Dodik na oko 48 odsto.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Milorad Dodik proglasio pobedu

Izvor: B92, 07.Okt.2018

Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za srpskog člana Predsedništva BiH Milorad Dodik proglasio je večeras pobedu. On je rekao da je osvojio 70.500 glasova više od protivkandidata iz Saveza za pobede Mladena Ivanića.Prema njegovim rečima, na osnovu 85 odsto prebrojanih glasova osvojio...

Nastavak na B92...

Miličević: Govedarica ima tri odsto prednosti

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2018, 00:33

BANJALUKA - Milan Miličević, predsjednik Izbornog štaba SDS-a, rekao je da ne izlijeću sa rezultatima, dodajući da Vukota Govedarica trenutno na oko 30 odsto obrađenih glasova vodi sa oko tri odsto u odnosu na Željku Cvijanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.