PANIKA: Crnogorska policija izbavljala turiste sa plaža!

Izvor: BKTV News, 28.Jul.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA: Crnogorska policija izbavljala turiste sa plaža!

Snažno nevreme s jakim vetrom i visokim talasima zateklo je na plažama oko 30 turista, pa su ih spasavale crnogorska policija i Uprava morske sigurnosti.
 
Foto: Ilustracija

Dramatično je, kako je saopšteno iz policije, bilo na plaži Mogren kod Budve, kao i na nekim plažama između Bara i Petrovca.
Turisti su praktično bili zarobljeni, jer usled visokih talasa nisu mogli da napuste plaže, zbog čega su ugrožene kupače na pojedinim plažama izvlačili uz litice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />U Crnoj Gori i danas pada jaka kiša i vreme liči na jesen. Građani ne pamte da je jul u Podgorici bio sa ovoliko padavina, bez uobičajenih vrućina.
Izvor: RTS.rs
The post PANIKA: Crnogorska policija izbavljala turiste sa plaža! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.