Osumnjičeni za napad na Srbe u Uzdolju u bekstvu, 14 navijača uhapšeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za napad na Srbe u Uzdolju u bekstvu, 14 navijača uhapšeno

Šibenska policija završila je kriminalističku istragu o napadu na Srbe u Uzdolju, 21. avgusta, pošto je privela ukupno 14 osoba, dok je jedna osoba još u bekstvu.

Portal Dnevnik piše da su privođenje osumnjičenih pratili građani, koji su pritom vređali novinare, a reč je najverovatnije o prijateljima i članovima porodica privedenih.

Šime Pavić, šef Odeljenja opšteg kriminaliteta u Službi kriminalističke policije ove Policijske uprave novinarima je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je istraga završena, te da je još 10 osoba privedeno s područja Šibenika, Splita i Sinja.

Oni su, prema njegovim rečima, starosti od 19 do 29 godina.

Za još jednom osobom policija traga, rekao je Pavić.

Svi privedeni su, prema njegovim rečima, pripadnici havijačke grupe.

Deset osoba juče privedenih je danas izvedeno pred Županijskog državnog tužioca u Šibeniku.

Navodi se da su svi osumnjičeni skrivali lica, a branili su se ćutanjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hrvatska policija objavila nove informacije o napadačima na Srbe u Uzdolju

Izvor: RTS, 06.Sep.2019

Šibenska policija završila je kriminalističku istragu o napadu na Srbe u Uzdolju, 21. avgusta, pošto je privela ukupno 14 osoba, dok je jedna osoba u bekstvu. . Hrvatski portal Dnevnik navodi da su privođenje osumnjičenih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.