Oluja i pijavice u delovima Jadrana (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Avg.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja i pijavice u delovima Jadrana (VIDEO)

Oluje su sinoć pogodile severnu i srednju Dalmaciju, a udari vetra su iznosili i do 119 kilometara na sat Oluje su sinoć pogodile severnu i srednju Dalmaciju, a udari vetra su iznosili i do 119 kilometara na sat. Hladni talas se tokom petka premestio preko unutrašnjosti Hrvatske i severnog Jadrana i stigao uveče do severne, potom i srednje Dalmacije, prenosi Index.hr.Talas hladnog vazduha je naročito pogodio područje od Šibenika do Splita.PROČITAJTE JOŠ - NEVREME POGODILO >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << HRVATSKU: Padao grad veličine lešnika (VIDEO) Najjači izmereni udar vetra u prvom delu večeri bio je u Zvjezdanom selu Mosor i iznosio je orkanskih 119 kilometara na sat.Snažan vetar lomio je grane i čupao stabla od Čiova do Mosora.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme u Dalmaciji, vetar nasukavao brodove i čupao stabla

Izvor: RTS, 03.Avg.2019

Snažne oluje pogodile su sinoć severnu i srednju Dalmaciju, a udari vetra su iznosili i do 119 kilometara na sat. Talas hladnog vazduha naročito je pogodio područje od Šibenika do Splita. Vetar je odneo i krovove sa nekoliko kuća, a burno je bilo i na moru gde je zbog ogromnih talasa nasukano...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.