Izvor: RTS, 25.Apr.2021, 14:12

Neredi u Mostaru, jedna osoba teško povređena, desetoro uhapšenih

Jedna osoba je teže a druga lakše povređena u neredima prethodne noći na ulicama Mostara. Zbog narušavanja reda i mira policija je privela deset lica, saopštilo je Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Mostara.
Na ulicama u mostarskoj Donjoj Mahali vidljivi su tragovi sukoba koji se noćas dogodio u tom delu grada na Neretvi, zbog kojih su stanovnici proveli besanu noć, preneo je portal radiosarajevo.ba.  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Teško povređena osoba (1992. ) u neredima zadržana je na lečenju u SKB Mostar.
MUP HNŽ je saopštio da je uhapšeno ukupno deset osoba. U toku je, kako se navodi, kriminalistička obrada kako bi se rasvetlili svi detalji uličnih nereda u Mostaru i počinioci kaznili.
Sukob se na ulicama Mostara dogodio nešto pre ponoći, a letele su boce, kamenice i ostali predmeti, a čuli su se i pucnjevi.
U neredima je pričinjena materijalna šteta na objektima i vozilima. 
Veća grupa huligana koji su uzvikivali navijačke parole "Zrinjskog", da su "Ultrasi", te psujući i vređajući, oko ponoći je ušla u naselje Donja Mahala radi izazivanja nereda i fizičkog obračuna. Razbijali su i pokušali zapaliti nekoliko objekata, prenela je FTV.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.