Neredi u Mostaru, jedna osoba teže povrijeđena, deset privedeno

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Apr.2021, 10:40

Neredi u Mostaru, jedna osoba teže povrijeđena, deset privedeno

Jedna osoba je teže povrijeđena, a pričinjena je i materijalna šteta na jednom stambenom objektu prilikom nereda, koji su se u petak 24. aprila, kasno uveče dogodili u Mostaru, na jugu Bosne i Hercegovine (BiH). Deset osoba, policija je privela zbog izazivanja nereda. To je u nedjelju, 25. aprila, za Radio Slobodna Evropa (RSE) potvrdio glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), Ljudevit Marić. Prema njegovim riječima, u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Mostaru desetoro privedeno zbog tuče huligana

Izvor: Danas, 25.Apr.2021

U sukobu navijačkih grupa "Ultras" i "Red Army" fudbalskih klubova Zrinjski i Velež kasno sinoć u Mostaru, jedna osoba je povređena a deset je privedeno, potvrđeno je u policiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.