Nečuven skandal u Crnoj Gori: Komandant Mornarice pobegao iz izolacije

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2020, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nečuven skandal u Crnoj Gori: Komandant Mornarice pobegao iz izolacije

Kako je saopštila Uprava policije, u Baru je u utorak podneta krivična prijavu protiv komandanta Mornarice Vojske Crne Gore Veska Tomanovića (46) iz Bara Kako je saopštila Uprava policije, u Baru je u utorak podneta krivična prijavu protiv komandanta Mornarice Vojske Crne Gore Veska Tomanovića (46) iz Bara zbog sumnje da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.-On je prekšio privremenu meru samoizolacije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mu je određena rešenjem Uprave za inspekcijske poslove. U saradnji sa sanitarnim inspektorom sproveden je u karantin. Policija je došla do saznanja da je V.T napustio adresu predviđenu za kućnu samoizolaciju i u odnosu na to preduzela aktivnosti. Nakon utvrđenih činjenica ta osoba je procesuirana. Policija će sprovoditi mere nadležnih institucija bez izuzetka, naglašeno je iz Uprave policije Crne Gore.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KOMANDANT MORNARICE CRNE GORE PREKRŠIO SAMOIZOLACIJU: Smenjuju Veska Tomanovića jer je uhvaćen kako kupuje u prodavnici

Izvor: Kurir, 25.Mar.2020

Policija u Baru podnela je krivičnu prijavu protiv komandanta Mornarice Vojske Crne Gore Veska Tomanovića (46), zbog sumnje da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.