Na Kosovu uhapšen Naser Keljmendi

Izvor: RTS, 06.Maj.2013, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu uhapšen Naser Keljmendi

Narkobos Naser Keljmendi, prvooptuženi u slučaju Lutka, uhapšen na Kosovu, javila Televizija Federacije BiH. Prema policijskim informacijama, Keljmendi je glavni finansijer i organizator prometa heroina koji u Peć stiže autobusima iz Istanbula i Albanije.

Na Kosovu je sinoć uhapšen narkobos Naser Keljmendi, javila je jutros Televizija Federacije BiH, a prenosi agencija Beta.

Sud BiH je prošle godine raspisao poterinicu za Keljmendijem, nakon što je pokrenuta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << akcija "Lutka", usmerena na razbijanje više organizovanih kriminalnih grupa.

Keljmendi je osumnjičen za organizovanje ubistva Ramiza Delalića Ćele u Sarajevu 2007. godine.

Prema policijskim informacijama, Keljmendi je glavni finansijer i organizator prometa heroina koji u Peć stiže autobusima iz Istanbula i Albanije, a zatim se preko Rožaja doprema u Novi Pazar, a odatle u zapadnu Evropu.

Keljmendi je prošle godine stavljen i na crnu listu Sjedinjenih država i među svim evropskim kriminalcima i teroristima označen kao najopasniji po interese SAD.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naser Keljmendi uhapšen na Kosovu?

Izvor: Akter, 06.Maj.2013

Na Kosovu je sinoć uhapšen narkobos Naser Keljmendi, javila je jutros Televizija Federacije BiH, a zvanične potvrde još uvek nema

Nastavak na Akter...

Na Kosovu uhapšen Naser Keljmendi

Izvor: RTS, 06.Maj.2013

Narkobos Naser Keljmendi, prvooptuženi u slučaju Lutka, uhapšen na Kosovu. Prema policijskim informacijama, Keljmendi je glavni finansijer i organizator prometa heroina koji u Peć stiže autobusima iz Istanbula i Albanije...Na Kosovu je sinoć uhapšen narkobos Naser Keljmendi, potvrdila je portparla...

Nastavak na RTS...

Na Kosovu uhapšen Naser Keljmendi

Izvor: RTS, 06.Maj.2013

Narkobos Naser Keljmendi, prvooptuženi u slučaju Lutka, uhapšen na Kosovu. Prema policijskim informacijama, Keljmendi je glavni finansijer i organizator prometa heroina koji u Peć stiže autobusima iz Istanbula i Albanije...Naser Keljmendi i još jedna osoba, koja mu je pomagala u skrivanju, uhapšeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.