Izvor: RTS, 11.Okt.2020, 15:46

Mitropolija: Lekari zadovoljni kako teče oporavak Amfilohija

Zdravstveno stanje mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija je stabilno, nalazi su uredni kao i svi vitalni parametri, saopšteno je Mitropoliji iz Kliničkog Centra gde se Amfilohije nalazi na bolničkom lečenju od koronavirusa.
"Doktori su izrazili zadovoljstvo dinamikom oporavka. Činjenica da Mitropolit već nekoliko dana nema povišenu tjelesnu temperaturu kao i da od samog početka liječenja nema potrebu za dodatnim kiseonikom, još više ohrabruje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sve i ukazuje da će oporavak nastaviti da se kreće u dobrom smjeru", saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Amfilohije je šestog oktobra primljen na bolničko lečenje na odeljenje pulmologije Kliničkog centra Crne Gore, nakon što je test pokazao da je pozitivan na koronavirus.
Ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović preneo je pre neki dan mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju srdačne pozdrave i želje za brz i uspešan oporavak i ozdravljenje od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i spremnost da pomogne na bilo koji način, ako to bude potrebno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ljekari zadovoljni kako teče oporavak mitropolita Amfilohija

Izvor: Vostok.rs, 11.Okt.2020

Zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija je stabilno, nalazi uredni kao i svi vitalni parametri, informacija je koja nam ovog jutra stiže iz Kliničkog Centra gdje se Mitropolit nalazi na bolničkom liječenju od koronavirusa.. Doktori su izrazili zadovoljstvo dinamikom oporavka. Činjenica da...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.