Izvor: RTS, 23.Okt.2020, 17:54

Milanović konobaru tokom konferencije za medije: Kokaina nemate?

Današnja konferencija za medije predsednika Hrvatske Zorana Milanovića bila je izuzetno neuobičajena. Odgovarajući na optužbe premijera Andreja Plenkovića uspeo je da nasmeje novinare u sali.
Zoran Milanović je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o "korona-krizi", Kriznom štabu, i odgovarao na optužbe premijera Andreja Plankovića, sa kojim se već danima raspravlja i razmenjuje uvrede.

U jednom trenutku konobar mu je prišao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << s leve strane i doneo mu čašu vode.
"O da, može. Kokaina nemate?", rekao je Milanović i izazvao smeh prisutnih novinara, aludirajući na komentar premijera Plenkovića koji ga je nedavno nazvao "šmrkavcem".
Kasnije je na konferenciji Milanović opet pomenuo kokain. Na pitanje svrbi li ga nešto iz jučerašnjeg premijerovog govora, Milanović je rekao:
"Što me svrbi? Kokain me svrbi. Ništa me ne svrbi. Perem se redovito, možda i češće od prosjeka jer se bavim sportom. Imam alergiju."  
Milanović je ranije na aluzije da konzumira kokain rekao da to može samo "low life" dodajući da on za tako nešto nema novca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsjednik i premijer Hrvatske "zaratili"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2020

ZAGREB - Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, održao je konferenciju za medije na kojoj je gotovo sat vremena govorio o premijeru Andreju Plenkoviću.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.