Izvor: OkRadio.rs, 23.Apr.2021, 13:11

Mas: Sada je pravi trenutak za postizanje rezultata u dijalogu Srbije i Kosova

Ministar spoljnih poslova Nemačke Hajko Mas izjavio je danas u Beogradu da je sada pravi trenutak za postizanje rezultata u dijalogu o normalizaciji odnosa Srbije i Kosova. Na zajedničkoj konferenciji za novinare posle sastanka s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Mas je rekao da je "važno da dijalog ne bude vođen radi dijaloga, već da budu postignuti rezultati".   "U obe zemlje formirane su vlade sa stabilnom parlamentarnom većinom, sada je pravi trenutak za nastavak dijaloga o normalizaciji odnosa i za postizanje rezultata. Nemačka ima puno poverenje u EU i (njenog predstavnika za dijalog) Miroslava Lajčaka", kazao je Mas.   On je naveo da je Nemačka...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Hajko Mas: Sada se očekuju konkretni rezultati dijaloga

Izvor: Deutsche Welle, 23.Apr.2021

„Ne očekujem da se dijalog nastavi samo zbog dijaloga, sada se očekuju i neki konkretni rezultati“, izjavio je šef nemačke diplomatije Hajko Mas nakon susreta sa zvaničnicima Srbije u Beogradu.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.