Maroviću produžen pritvor

Izvor: RTS, 15.Jan.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maroviću produžen pritvor

Podgorički Viši sud produžio je pritvor funkcioneru Demokratske partije socijalista Svetozaru Maroviću za još dva meseca.
Kako je objavljeno na sajtu Višeg suda, pritvor je Maroviću produžen po osnovu iz člana 175 Zakonika o krivičnom postupku. 
"Mislim da je to opravdano, jer nisu saslušani svi svedoci", rekao je ranije Marovićev advokat, Zdravko Begović, komentarišući mogućnost da njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << branjenik ostane u pritvoru.
Begović je negirao navode da je Marović pregovarao s Tužilaštvom o eventualnom priznanju krivice.
"O tome nije bilo reči, to je samo jedna vrsta spekulacije. Nismo bilo kojim postupkom najavili takvu mogućnost u ovom trenutku", rekao je Begović portalu RTCG.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžen pritvor Svetozaru Maroviću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jan.2016

Podgoricki Viši sud produžio je danas pritvor za još dva meseca funkcioneru Demokratske partije socijalista (DPS), Svetozaru Maroviću...Kako je objavljeno na sajtu Višeg suda, pritvor je Maroviću produžen po osnovu iz člana 175 Zakonika o krivicnom postupku, prenosi RTCG..."Mislim da je to opravdano,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.