Izvor: RTS, 19.Jul.2020, 10:03

Marković pozvao SPC na nastavak razgovora o Zakonu o slobodi veroispovesti

Predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković pozvao je Mitropoliju crnogorsko-primorsku i druge eparhije Srpske pravoslavne crkve u toj zemlji na nastavak razgovora o Zakonu o slobodi veroispovesti.
"Vladin Tim za pregovore o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti spreman je za nastavak razgovora radi pronalaska prihvatljivog rješenja u odnosu na otvorena pitanja", saopštio je predsednik Vlade Duško Marković.
Premijer Marković poziva Mitropoliju crnogorsko-primorsku i druge eparhije Srpske pravoslavne crkve da već sutra, 20. jula 2020. godine, nastave započete pregovore na ekspertskom nivou, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Crne Gore: Pozivamo Mitropoliju na nastavak pregovora

Izvor: B92, 19.Jul.2020

Podgorica -- Predsednik crnogorske Vlade Duško Marković pozvao je Mitropoliju crnogorsko-primorsku na nastavak razgovora o Zakonu o slobodi veroispovesti...Kako se navodi u saopštenju Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore, Vladin tim za pregovore o Zakonu o slobodi veroispovesti spreman je...

Nastavak na B92...

Vreme je za pregovore: Marković pozvao SPC na sastanak

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020

Nastavljaju se pregovori u cilju pronalaska prihvatljivog rešenja...Tim vlade Crne Gore za pregovore o Zakonu o slobodi veroispovesti spreman je za nastavak razgovora s Mitropolijom crnogorsko-primorskom Srpske pravoslavne crkve (SPC) radi pronalaska prihvatljivog rešenja, saopštio je crnogorski premijer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.