Majka upala u školu, tukla i povredila šestoro osnovaca

Izvor: OkRadio.rs, 16.Nov.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka upala u školu, tukla i povredila šestoro osnovaca

U Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” Leskovac juče se na malom odmoru, negde posle 16 sati, desio neviđeni haos kada je L. Ž., majka učenice šestog razreda te škole upala, u odeljenje koje pohađa njeno dete, i fizički napala više devojčica i dečaka od kojih je petoro izgrebala a jednom dečaku skoro polomila nos, potvdili su danas roditelji te škole koji i danas leče traume svoje dece, pišr Jugmedia. Pored roditelja, incident je potvrdio i portparol PU Leskovac Boban Zdravković koji je juGmedii kazao da je majka privedena, da se vrše istražne radnje i da će nakon toga slučaj biti predat...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovčanka se svađala sa nastavnicom, pa nasrnula na decu - šest učenika povređeno

Izvor: JužneVesti.com, 16.Nov.2019

Nakon svađe sa nastavnicom zbog lošeg ophođenja druge dece prema njenom, nezadovoljna majka ušla je učionicu i nasrnula na đake. Sa ogrebotinama je, kako kažu u Bolnici, prošlo šestoro učenika 6. razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić”. Direktor škole kaže da je slučaj prijavljen policiji.

Nastavak na JužneVesti.com...

Posle incidenta u leskovačkoj školi, privedena majka učenica koja je povredila šest đaka

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019

Majka učenice upala u razred i fizički napala njene drugare iz odeljenja Leskovčanku koja je u petak popodne upala u razred svoje ćerke, učenice šestog rezreda OŠ „Vuk Karadžić“, i fizički napala i povredila više njenih drugarica i drugova privela je policija. Istražne...

Nastavak na Večernje novosti...

Majka upala u školu, tukla i izgrebala šest đaka

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2019, 01:06

U Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” Leskovac juče se na malom odmoru, negdje poslije 16 sati, desio neviđeni haos kada je L. Ž, majka učenice šestog razreda te škole upala, u odjeljenje koje pohađa njeno dijete, i fizički napala više djevojčica i dječaka od kojih je petoro izgrebala ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.