Mafija postavila kamere po Kotoru

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mafija postavila kamere po Kotoru

Još prošle sedmice građani Kotora primetili su kamere po gradu, a potom i sa obe strane tunela Vrmac, prilazima Kotoru prema Tivtu, na nekoliko lokacija u naselju Dobrota, šetalištu, kružnom toku, zaobilaznom putu preko Trojice...

Ukupno je otkrivena 21 kamera. Na ovu dojavu reagovala je policija i dala se u potragu za onima koji su ih postavili, a u gradu u Boki otvoreno se priča da je to delo mafije, koja dugo prati ko ulazi, izlazi i kreće se Kotorom.

Pretresima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stanova više "bezbednosno interesantnih" osoba policija je pronašla dva risivera na kojima su, kako se sumnja, beleženi nezakoniti snimci.

Prvi risiver oduzet je 17. aprila pretresom zgrade u Kavču, u kojoj stanove imaju Radoje Zvicer, Slobodan Kašćelan, braća Srđan i Borislav Jurišević i braća Igor i Aleksandar Đurišić, protiv kojih je pokrenuta i istraga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.