Otac sa detetom u naručju skočio sa devetog sprata

Izvor: S media, 28.Mar.2011, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac sa detetom u naručju skočio sa devetog sprata

Neverovatna porodična tragedija desila se u nedelju uveče u Ljubljani. Otac je s detetom skočio kroz prozor solitera na devetom spratu. Otac je poginuo, dok je dete ozbiljno povređeno i lekari se bore za njegov život.

Lekari u Ljubljani se bore za život deteta koje je preživelo pad s devetog sprata solitera u Zaloškoj ulici u glavnom gradu Slovenije.

Nešto pre 19 sati otac je sa detetom skočio kroz prozor na devetom spratu, piše portal 24ur.com. Prema nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << navodima muškarac je prvo bacio dete, a onda skočio i sam. Vatrogasci su pokušali da postave balon za doskok, ali nisu uspeli. Prethodno im im je javljeno da čovek prieti da će da se ubije.

Portparol policije Vinko Stojnšek je rekao da je muškarac umro na mestu događaja, dok je dete prebačeno u bolnicu. Policija nije objavila godine deteta. Kako se navodi još uvek je u životnoj opasnosti.

Okolnosti nesrećnog događaja ili motiv koji je naterao čoveka da skoči s detetom kroz prozor još nisu objavljeni.

(net.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BACIO DETE SA DEVETOG SPRATA PA SKOČIO ZA NJIM

Izvor: Kurir, 28.Mar.2011

LJUBLJANA - Rastrojeni muškarac juče je u Ljubljani Zaloškoj cesti bacio dete sa devetog sprata, a onda je i on skočio za njim...Oko 19 sati na prozoru devetog sprata pojavio se otac sa detetom i počeo pretiti da će skočiti. U međuvremenu su stigli vatrogasci koji su počeli postaviti vazdušni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.