Kuljača i Marović zadržani u pritovoru

Izvor: S media, 23.Mar.2011, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuljača i Marović zadržani u pritovoru

Viši sud u Podgorici produžio je danas pritvor četvorici optuženih u "slučaju Zavala" Rajku Kuljači, Draganu Maroviću, Draganu Sekuliću i Djordjiju Pinjatiću, dok je ostalima ukinut.

Iz pritvora su pušteni Dragan Žinić, Slobodan djurović, Stevan Vučetić, Sreten Tomović, Novak Stanojević, Marko Kaloštra i Dragan Sekulić.

Optuženi Miodrag Minić ranije je pušten iz pritvora, dok optužena ruska državljanka Natalia Panina nije dostupna državnim organima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Crne Gore.

Terzić ostaje u pritvoru

Sanaderu produžen pritvor

Vrhovno državno tužilaštvo podiglo je juče optužnicu protiv predsednika i potpredsjednika budvanske opštine, Rajka Kuljače i Dragana Marovića, i još devet osoba zbog krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja u "slučaju Zavala", i predložilo produženje pritvora.

Tužilaštvo smatra da se mera zadržavanja u pritvoru u toku daljnjeg postupanja, predloženim pritvorskim osnovama, pokazuje nužnom u odnosu na sva okrivljena lica.

Optuženi su uhapšeni 24. decembra prošle godine.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

U PRITVORU OSTALA ČETVORICA U SLUČAJU ZAVALA

Izvor: Kurir, 23.Mar.2011

PODGORICA - Viši sud u Podgorici produžio je u sredu pritvor četvorici od 12 optuženih u slučaju Zavala, potvrdili su advokati optuženih...Tužilaštvo je od suda tražilo da produži pritvor desetorici optuženih, koji su u pritvoru od kraja decembra, ali je pritvor produžen predsedniku potpredsedniku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.