Ko ruši neizabranu demokratsku vladu u Crnoj Gori?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 17:16

Ko ruši neizabranu demokratsku vladu u Crnoj Gori?

Poslanik Nove srpske demokratije (Nova) Radoš Zečević, koji je i predsednik Opštinskog odbora te stranke u Podgorici, tvrdi da je narodu jasno ko ruši neizabranu demokratsku vladu, ko sprečava njeno formiranje i ko hoće privatnu, a ne narodnu vlast u Crnoj Gori.

U pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu, Zečević kaže da će iskoristiti svoje poslaničko i uputstvo pravo i da će glasati po svojoj volji, a to, kaže, znači da neće izdati narod, odnosno da će, birajući između >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ambasada i "Vijesti" sa jedne strane i naroda sa druge, uvek izabrati narod.

"Tajkunski mediji, iznajmljeni analitičari i kupljeni NVO aktivisti vode besomučnu kampanju protiv srpskog naroda i doslednih političara u Crnoj Gori, psuju i vređaju, finansiraju lažne ankete na koje se potom pozivaju u javnim nastupima", navodi Zečević.

Ističe da, prema tajkunskoj logici nova crnogorska vlada mora da bude onakva kakvom je žele, kako kaže, tajkuni i podgoričke "Vijesti", a ne narod.

Tumačeći to kao "hapšenje demokratije", Zečević ističe da je to i jasna poruka zašto vodeći političari Demokratski front ne bi trebalo da budu deo kabineta mandara Zdravka Krivokapića.

"Zato što Ivanović, tajkuni i razni sorošoidi to neće, a Krivokapić 'mora' da ispoštuje vlasnike Vijesti, a ne političare i stranke koje su ga dovele do pozicije mandatara", naveo je Zečević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.