Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko nam je kriv: Hrvati se setili pre Srba i napravili ovo

Da ima kafa za poneti, to je poznato. kada je ovaj napitak u pitanju odavno se prate evropski trendovi - kafa se nosi naokolo u plastičnoj ambalaži i pije u hodu. Ali, da ima i rakija za poneti, e to malo ko zna. Lako se nosi naokolo, a kvalitet joj je dobar i postojan. I staje u svaki džep.

Rakija je pakovana u kesice, a u nju stane 0,2 decilitara i funkcioniše kao suvenir.

- Ideja je nastala sasvim slučajno, kao i sve, dobre ideje - kaže on.

Budući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se bavi proizvodnjom vlažnih maramica i da se tu uglavnom radi o letnjem asortimanu, trebalo je mašine zaposliti i zimi. Pala mu je na pamet rakija, jer je prepoznatiljivo, ima potencijala i strano tržište može da ga prepozna. On je zaštitio i punjenje i ime. Rakije ima svuda, ali nema mnogo kvalitetne rakije.

Dobro je znati da ima više vrsta rakije to go. Tu je ona od šljive, od višnje, viljamovka, borovnica, ali i majmunovača od medice i banane, ali i "jebenica".

Liker je od borovnice, "koji muškarce hrabri, a žene opušta". Rebec najviše hvali višnju, a na tržištu po njemu najbolje prolazi "jebenica".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.