Katnić se uporedio sa Đinđićem: Istraga još protiv dvojice terorista, i dalje planiraju da me ubiju

Izvor: Večernje novosti, 31.Dec.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katnić se uporedio sa Đinđićem: Istraga još protiv dvojice ''terorista'', i dalje planiraju da me ubiju

Glavni državni specijalni tužilac Milivoje Katnić najavio novu istragu u aferi ''državni udar'' Glavni državni specijalni tužilac Crne Gore u intervjuu Pobjedi naglasio je da se trenutno u Specijalnom državnom tužilaštvu vode istrage protiv dve osobe za koje postoji osnovana sumnja da su članovi kriminalne grupe optužene za pokušaj terorizma u Crnoj Gori, na dan parlamentarnih izbora 16 oktobra 2016 godine. Katnić je u ovom intervjuu ekskluzivno saopštio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ''dok se vodi ovaj razgovor deluju određene strukture na pripremanju njegove likvidacije''! Tužilac Katnić je kazao da ''iako su svojevremeno javno obelodanjeni pokušaji planiranja njegove likvidacije, od toga se ne odustaje''...Pročitajte još - PARANOJA U CRNOJ GORI: Tužilac se uplašio se da ga ne otruju Rusi?! -Zašto ove kriminalne organizacije i grupacije koje im pripadaju razmišljaju o lišenju života glavnog specijalnog tužioca jedne države i članova njegove porodice, kada je jasno da bi taj čin izazvao opštu osudu, kako domaće, tako međunarodne javnosti, kao i opštu akciju protiv pripadnika ne samo kriminalne organizacije kojoj bi pripadao izvršilac, već i drugih koje deluju na teritoriji Crne Gore i regiona? Setite se samo događaja koji su se desili nakon ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića. Kad bi mogli vratiti vreme, verujem da učiniocima tog gnusnog čina ne bi na um palo da ga ponove. Odgovor na ovo pitanje naći ćete u ubeđenju spomenute kriminalne grupe, odnosno njenih organizatora, kao i svih drugih, da bi opšta osuda i opšta akcija u slučaju moje likvidacije izostali. Otkud im jedan takav iracionalni zaključak lišen svake objektivne osnove? Odgovor je vezan i za postupak protiv dva lica, A. M. i N. M. koji su inače optuženi od strane ovog tužilaštva za teška krivična dela, tvrdi Katnić. Inače, nedavna hapšenja i pokretanje istrage protiv grupe od 19 lica iz Nikšića, Kotora i Albanije, izazvala je veliko uzbušđenje u crnogorskoj javnosti, posebno informacija da su oni, prema tvrdnjama iz optužnice pripremala likvidacije više osoba među kojima su policijski i funkcioneri ANB, ali i Katnić i njegov sin.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Crna Gora: Na slučaj "Državni udar" još nije stavljena tačka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Dec.2018

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić tvrdi da podizanjem optužnice u slučaju pokušaj terorizma nije stavljena tačka na taj predmet, već je u toku istraga protiv dve osobe čije identitete nije mogao da otkrije da ne bi narušio postupak...Katnić je u intervjuu podgoričkoj Pobjedi rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.